Teklif al

Teklifimiz için sağlık durumunuz hakkında detaylı bilgi yazmanız gerekir. Alerjik durumu, Kalp, Şeker vb. gibi.
Saç ekim, Kaş Ekimi hizmetlerimiz hakkında doğru bir inceleme yapabilmek ve size iyi bir teklif sunabilmemiz için göndereceğiniz Aşağıdaki yönlendirmeye uygun yapınız.

En çok Merak edilenler

Ekim sırasında kullanılan yöntem deri altına işleme şeklindedir, kullanılan ekipman akıcı seviyede kan çıkarmaz, Saç, Kaş, Bıyık, Sakal Ekme işlemi için bir miktar kan köklere besleme sağlaması için gereklidir.

Saç ekiminde kullanılan ağrısız anestezidir

Fakat saç ekimi operasyonu,  lokal anestezi ile yapılan bir operasyon olduğundan herhangi bir koşulda acı ve ağrı hissetmezsiniz.

Seyrek Saç Ekimine Uygun Kişiler:

Doğuştan seyrek saçı olanlar kişiler, (Doğuştan gelen ve seyrek saça sahip kişilere istemeleri durumda direkt saç sıklaştırması yapılabilir.)

Hastalık sonrası komplikasyondan ötürü tedavi edilemeyen dökülmeler, Saçları herhangi bir sebepten lokal dökülenler olan kişiler (Erkek tipi saç dökülmesi), Saç yapısı ince ve zayıf olan kişiler, seyrek saç ekimi için uygudur.

Seyrek Saç Ekimi (kadınlar)

Kadınlarda genellikle saç dökülmeleri erkeklerden farklıdır, Erkeklerde saç dökülmeleri kafanın arka ve yan kısımları dökülmeye karşı korunaklı olur. Bu alanlar şaç ekimi işleminde “Donör alan” olarak kullanıma uygundur.
Kadınlarda saç dökülmesi tüm kafa derisine geneline yayılır, bu sebeple “Donör bölge-alan” bulmak seçimi olmamaktadır. Çözüm  olarak seyrekliği gidermek için vücudun uygun bölgelerinden saç kökü temin edilebilir. Saç ekimi işemlerininde bilinen son teknik FUE tekniğidir. FUE tekniğinin başka bir türevi olan DHI yöntemi kullanılan yaygın bir yöntemdir. DHI yöntemi tıraşsız olması ve sıklaştırma hedefli olması nedeniyle saç ekimlerinde kadınlar tarafından estetik kaygısı nedeniyle en çok tercih edilenidir.